Cfare ndodh?

Gjykata e Elbasanit pranon kërkesën e prokurorisë për Svetlana Timofeevan

Published

on

Gjykata e Elbasanit pranon kërkesën e prokurorisë per shtyrjen e afatit të paraburgimit për shtetasen ruse Svetlana Timofeeva.

Por mbrojtja kundërshton pasi Timofeeva ka kaluar afatet e paraburgimit dhe duhet të ishte liruar nga burgu.

Gjykata e Elbasanit ka pranuar të shqyrtojë kërkesën e prokurorisë për shtyrjen e afatit të masës se sigurisë. Kjo ka bërë që mbrojtja të kërkojë përjashtimin e gjyqtarit.

Nisur nga fakti që gjyqtar i çështjes është kryetarja e gjykatës, kërkesën për përjashtim duhet ta shqyrtojë gjykata e Apelit në Tiranë.

Avokati i ruses së akuzuar, Saimir Vishaj: Kërkuam përjashtim të gjyqtarit dhe shprehjen e Gjykatës së Apelit përderisa gjyqtar çështje ishte kryetarja e gjykatës. E megjithatë as kjo nuk u mor parasysh.Është e paranueshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të ndryshme

Exit mobile version